Зареждане

Ислам Махачев срещу Рафаел дос Аньос на UFC 267

Ислам Махачев срещу Рафаел дос Аньос на UFC 267
Публикувано на: Август 3, 2021 в 15:10 ч
Бившия шампион в лека категория Рафаел дос Аньос среща голям тест в лицето на Ислам Махачев. Двамата ще се бият в лека категория на UFC 267, което ще се проведе на 30-ти октомври в Абу Даби на остров Яс. Двамата трябваше да се бият миналата година, но срещата им пропадна 2 пъти.

Махачев е с рекорд 20-1 в ММА и е в серия от 8 поредни победи. Той е гласен за бъдещ шампион и тази година събмитна Дрю Добър и Тиаго Мойсес. Ислам приключва 12 от срещите си и единствената му загуба е с нокаут от Мартинс преди 6 години.

Ислам ще може да разчита на наставленията на Хабиб Нурмагомедов, който преди години доминира над дос Аньос и го победи с решение. Али Абделазиз, който е мениджър на Махачев сподели, че при победа над Рафаел, Ислам трябва да се бие за титлата.

Дос Аньос от своя страна е с рекорд 30-13 в ММА и идва след победа над Пол Фелдър. Рафаел спря серия от 2 поредни загуби и печели 2 от последните си 6 битки в UFC. Той е далеч от най-добрите си години и приключва 15 от срещите си. В 3 от своите битки Рафаел падна с приключване.

Ще успее ли Махачев да победи ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес