Зареждане

Ислам Махачев: С кого се би Оливейра, преди да стане шампион ?

Ислам Махачев: С кого се би Оливейра, преди да стане шампион ?
Публикувано на: Октомври 21, 2022 в 21:00 ч
В последните месеци Ислам Махачев не спира да търпи критики заради това, че получи шанс за титлата.

Дагестанската звезда ще се бие с Чарлз Оливейра след броени часове в Абу Даби. Битката им ще бъде главна за UFC 280, където двамата ще спорят за вакантното злато в дивизията. Ислам влиза в боя като фаворит, но критиките към него не спират. Той реши да отвърне на Оливейра, който също го критикува.

Чарлз вярва, че Ислам е получил шанс за титлата, заради Хабиб Нурмагомедов. Бившият шампион смята, че Ислам не заслужава шанс, защото не се е бил с бойци от топ 5 на дивизията. Ислам от своя страна скастри Оливейра и сподели, че той също не се е бил с големи бойци преди да спечели златото.


„Когато Оливейра излезе да се бие за титлата, кого беше победил преди това ? Срещу кой спечели пояса ? Спечели го срещу Майкъл Чандлър.

Вие обсъждате дали заслужавах битка за титлата, но кажете ми кого победи Чарлз преди да стане шампион?

Този човек постоянно иска битки за пари, но все още не говори английски. Никой не го разбира. Щом спомена Бразилия, написах, че съм готов да се бия там. Не ме интересува къде да се бия.

Много скоро ще се бием. Колко месеца се опитвате да избегнете тази битка ? Дори не можа да кажеш името ми. Конър, Нейт Диас, всеки, но никога не е казвал името ми.", сподели Махачев пред медиите.

Чарлз е рекордьор по победи с приключване и събмишън в UFC. Той има още доста впечатляващи рекорди, което омаловажава критиката от Ислам.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес