Зареждане

Ислам Махачев: Хабиб няма да е в моя ъгъл на UFC 284

Ислам Махачев: Хабиб няма да е в моя ъгъл на UFC 284
Публикувано на: Януари 24, 2023 в 00:00 ч
 Шампионът на UFC в лека категория Ислам Махачев потвърди, че неговият приятел Хабиб Нурмагомедов няма да присъства на следващата му битка.

Махачев ще заложи титлата си на UFC 284, което ще се проведе на 12-ти февруари в Пърт, Австралия. Негов съперник ще бъде шампиона в категория перо Александър Волкановски. Ислам е фаворит в битката и ще стане най-добрият в света, ако победи Волкановски.

По-рано този месец Хабиб разкри, че се оттегля от всичко свързано с ММА. Той няма да бъде в ъгъла на Махачев за тази битка, която ще бъде най-важната за него. Ислам твърди, че липсата на Хабиб няма да му се отрази.

"Разбира се, всичко ще бъде различно. Аз вече се бих няколко пъти без Хабиб. Той не може да бъде наоколо през цялото време. Хабиб винаги знае какво е необходимо за битка и за сваляне на теглото. Няма за какво да се притеснявате с него.

Хубаво е да имаш до теб такъв опитен човек. В същото време разбирам, че той иска да прекарва повече време със семейството си. Неговите роднини почти не го виждат заради тези битки и тренировки.

Въпреки факта, че той приключи кариерата си, Хабиб продължава да пътува много. Разбирам това решение.", каза Махачев пред Fox Sports.

Ще се отрази ли на Махачев това, че Хабиб няма да е с него ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес