Зареждане

Иржи Прохазка вкарва удари на дърво по 500 пъти на ден

Иржи Прохазка вкарва удари на дърво по 500 пъти на ден
Публикувано на: Ноември 27, 2021 в 14:00 ч
Изгряващата звезда на UFC в полутежка категория Иржи Прохазка тренира по брутален начин. 29-годишния ветеран от Чехия сподели, че удря дърво по 500 пъти на ден в своя тренировъчен лагер. Прохазка тренира като легендарният актьор Жан-Клод Ван Дам във филма "Кикбоксьор".

Прохазка споделя, че след тренировката на дървото, боксовата круша е като играчка за него. "Denisa" e с рекорд 28-3-1 в ММА и е в серия от 12 поредни победи. Той е бивш шампион на RIZIN и в UFC победи двама бивши претенденти за титлата чрез нокаут.

Иржи спечели 3 бонуса в последните си 2 битки и сега очаква шанс за титлата срещу Гловър Тейшейра. В интервю за MMAFighting Прохазка сподели следното за тренировките си:

Добре е тялото да е в техниката, за да бъде като камък. Тогава мога да премина през тялото на противника с моята техника и моята техника може да бъде по-опасна. 

Това е добра тренировка за тялото. След около 500 удара в дървото, отивам към крушата и тя е много лесна, повярвайте ми. Без спирачки. 

Такава трябва да бъде моята тренировка, защото ако искаш да покажеш нещо лудо, нещо ново, тогава трябва да тренираш така.

Ще стане ли Прохазка шампион в UFC ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес