Зареждане

Иржи Прохазка с феноменален нокаут над Доминик Рейес

Иржи Прохазка с феноменален нокаут над Доминик Рейес
Публикувано на: Май 2, 2021 в 07:28 ч
Полутежка категория на UFC има своята нова звезда, която изгря в Лас Вегас. Иржи Прохазка, който е бивш шампион на RIZIN си заслужи шанс за титлата в своята нова организация. 28-годишния ветеран от Чехия се изправи срещу бивш претендент за титлата в лицето на Доминик Рейес. Двамата бяха главна битка на UFC Vegas 25, което се проведе в института на UFC в Лас Вегас.

Срещата им беше изключително зрелищна, а завършекът беше феноменален. В първия рунд двамата си размениха брутални бомби. Определено Прохазка беше по-добър и няколко пъти разклати Рейес. Иржи пусна кръв от носа на Рейес с тежките си попадения. Доминик пренесе боя на земя, но и там Прохазка не се даде и бързо се изправи. Чудовищен натиск от страна на бившия шампион на RIZIN.

Много добро представяне от страна на Иржи, който пое тежки удари, но дори не трепна. Във втория рунд Рейес се представяше добре. Големите размени на попадения отново бяха налице. Рейес успя да нарани Прохазка със силен ляв, но Иржи пренесе боя на земя и успя да се възстанови. Доминик опита да го удуши с гилотина, но не успя.

Лицето на Рейес е размазано, но той не се предава и вкарва лакти от легнало положение. Мощни удари летят от страна на Иржи и двамата се изправят на крака. Прохазка вкарва удар с лакът, а след него и брутален удар с лакът със завъртане. Доминик Рейес пада по лице в много тежък нокаут. Срещата приключва секунди преди края на втория рунд.

С тази победа Прохазка навлезе в серия от 12 поредни победи, от които 2 с нокаут в UFC. Преди срещата Дейна Уайт сподели, че победителя ще получи шанс за титлата. В края на годината или в началото на следващата Иржи ще се бие за златото.

Рейес от своя страна навлезе в серия от 3 поредни загуби и се приближи до изхода в UFC.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес