Зареждане

Иржи Прохазка: Имам оръжията за победа над Алекс Перейра

Иржи Прохазка: Имам оръжията за победа над Алекс Перейра
Публикувано на: Май 12, 2024 в 14:00 ч
Чешкият самурай Иржи Прохазка е решен да си върне много скоро това, което му принадлежи. Тронът в полутежка категория сега е зает от бразилеца Алекс Перейра, но Иржи е убеден, че има всичко необходимо, за да сложи край на властването на бразилеца.

Двамата се биха за титлата в края на 2023 година, като тогава Перейра спечели с нокаут. Първоначално Иржи призна загубата, но след това обвини рефера, че спрял битката преждевременно. Сега той иска реванш, а Перейра вече даде зелена светлина за такъв.

Въпреки че дагестанецът Магомед Анкалаев и Ян Блахович се опитват да провалят този сценарий, вероятно нищо няма да се промени в очаквания реванш. Единственото, което остава да се уточни е конкретната дата и място. Иржи е готов за този реванш още през лятото и вярва, че ще спечели:

„Мога да си представя завръщане някъде през юли или август. Нещо такова. Може би октомври също ще стане. Не ми пука много. Ако ми предложат мач в последния момент, ще го приема. Просто не ми пука и ще отида да се бия. Ако UFC ни предложи битка с Перейра в края на юни на турнира UFC 303, бих го приел на сто процента. 

Основно комуникирам с UFC чрез мениджъра ми. Сега чакам да видя как ще се развият нещата. Все още не съм сигурен, че следващият ми съперник ще е Алекс. Вярвам обаче, че светът иска да види нашата втора  битка. Знам, че разполагам с правилните оръжия, за да победя Перейра.", сподели Прохазка.

Ще успее ли Прохазка да бие Перейра ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес