Зареждане

'Иранският Хълк' изригна: Имам свръхчовешка сила!

'Иранският Хълк' изригна: Имам свръхчовешка сила!
Публикувано на: Ноември 20, 2023 в 14:00 ч
Саджад Гариби, по-известен като 'Иранският Хълк' е готов за своя ММА дебют.

Иранската звезда от социалните мрежи твърди, че лесно ще се изправи срещу трима опоненти наведнъж. По-късно обаче той фокусира вниманието си върху Карлос Бенда, за когото научи, че може да предизвика голям обществен интерес в Чехия. Гариби ще се бие за чешката промоция Red Face. Все още не е ясно срещу кого, но Гариби ще бъде в Чехия в края на този месец.

В социалните мрежи Гариби не спира да пуска гръмки съобщения. В типично свой стил Саджад показа как удря тежестите на щангата. Сега той е надъхан за бой и не спира да предизвиква наред.

„Карлос Бенда насра гащите, така че се надявам другият да бъде поне малко мъжкар. Карлос Вемоло, Хълк те предизвиква. Наричаш се крал ? Докажи ми го. Смятате ли, че имате властта на кралска особа ? Имам свръхчовешка сила. Но няма да се хваля с това, ще ви покажа в клетката. 

Ако приемете моето предизвикателство, ще ви оставя да изберете как искате да ви довърша. Искам да покажа трансформацията си в Хълк, както и плодовете на моя труд. Искам да направя най-голямото шоу в Прага.“, каза Гариби

Гариби все още е в Бушер, но ще се премести в сърцето на Чехия на 28 ноември. Предстои да видим какво ще покаже в своя ММА дебют.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес