Джон Джоунс е аутсайдер срещу Том Аспинал
„Тези мускули не се случиха просто така. Всеки ден се глезя с козе сирене, което правя сам. Вече е основна част от менюто ми. Понякога ям с лук, понякога с боровинки, понякога с ядки, но залагам на естествената диета. Чехия е много модернизирана страна и не вярвам в техните продукти.
Това, което ми пъхат под носа, е химически модифицирано. Исках да взема поне една коза с мен в Прага. Исках да я гледам, докато съм в Чехия, но от организацията ми отказаха. Те казаха, че рецепцията на хотела (Top Hotel Prague) не позволява.
Не е вярно, не пътувам за първи път и козите ми винаги са били с мен. Така че това беше последната капка. Козето мляко е недооценена суперхрана в света. Не е чудно, че чехите са толкова зле. Те ядат самата химия.
Разбирам, ако не се чувствате така, но моята страна е напред в много отношения. Сила, здраве, честност.", сподели Гариби.