Зареждане

'Иранския Хълк' проплака: Не ми дадоха да си взема козата в Чехия

'Иранския Хълк' проплака: Не ми дадоха да си взема козата в Чехия
Публикувано на: Декември 8, 2023 в 10:00 ч
Саджад Гариби, по-известен като "Иранския Хълк", обича козе мляко и прави собствено козе сирене.

В Прага обаче трябваше да яде химически модифицирана храна, а това било крайно неприятно за него. В последните месеци местната ММА лига Red Face не спираха да рекламират Гариби. Те твърдяха, че той ще дебютира при тях и дори му пращаха пари, за да се готви.

За съжаление Гариби отказа на Red Face, защото хората в Чехия били много груби. Red Face не само, че "грубо" му отказаха бой с възглавници, но и не му позволиха да заведе домашните си любимци в Прага, което не му се понравило. Гариби искал да си вземе и козата, но организаторите не му дали зелена светлина.

Сега Гариби вече не комуникира с лигата и отказва да им върне парите. Ето какво сподели Саджад в интервю за чешка медия:

„Тези мускули не се случиха просто така. Всеки ден се глезя с козе сирене, което правя сам. Вече е основна част от менюто ми. Понякога ям с лук, понякога с боровинки, понякога с ядки, но залагам на естествената диета. Чехия е много модернизирана страна и не вярвам в техните продукти. 

Това, което ми пъхат под носа, е химически модифицирано. Исках да взема поне една коза с мен в Прага. Исках да я гледам, докато съм в Чехия, но от организацията ми отказаха. Те казаха, че рецепцията на хотела (Top Hotel Prague) не позволява. 

Не е вярно, не пътувам за първи път и козите ми винаги са били с мен. Така че това беше последната капка. Козето мляко е недооценена суперхрана в света. Не е чудно, че чехите са толкова зле. Те ядат самата химия. 

Разбирам, ако не се чувствате така, но моята страна е напред в много отношения. Сила, здраве, честност.", сподели Гариби.

Гариби щеше да е голяма атракция с козата в Чехия. Жалко, че двете страни не се разбраха.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес