Зареждане

'Иранския Хълк' показа новата си физическа форма

'Иранския Хълк' показа новата си физическа форма
Публикувано на: Септември 12, 2023 в 18:00 ч
Саджад Гариби, по-известен като "Иранския Хълк" продължава да се готви за своя дебют в ММА.

Вижте още - 'Иранския Хълк' се завръща с нови сили и външен вид

Гариби ще направи дебют в чешката ММА промоция Red Face. Миналия уикенд Саджад трябваше да бъде в Чехия, където Red Face проведоха галавечер. Организаторите му бяха купили билети, но той постъпи в иранска болница, защото има инфекция на ръката.

Вижте още - Инфекция спря 'Иранския Хълк' от галавечер в Чехия

От организацията планират Гариби да се бие за титла на 18-ти ноември. Red Face е лига, която противопоставя звезди от социалните мрежи. Самият Гариби пусна видео по време на галавечерта им и потвърди, че ще се бие през ноември.

Все още не е ясно кой ще го посрещне в клетката. В своя акаунт в социалните мрежи Саджад показа своята физическа форма. Той твърди, че е подобрил физиката си и има нова енергия. 

Преди 1 година Гариби трябваше да се бие в бокса срещу Мартин Форд. Битката им пропадна, след като Форд видя как Гариби говори за самоубийство и плаче по иранска телевизия. Джуманов Алмат Бахитович, известен като „Казахстанския титан“, беше избран за нов съперник на Саджад.

Бахитович успя да го нокаутира   за по-малко от 2 минути. Сега Саджад вярва, че е нов човек и се кани да доминира в клетката.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес