Зареждане

'Иранския Хълк' се завръща с нови сили и външен вид

'Иранския Хълк' се завръща с нови сили и външен вид
Публикувано на: Септември 1, 2023 в 01:00 ч
В края на миналия месец Саджад Гариби, по-известен като "Иранския Хълк" обяви завръщането си в бойните спортове.

Вижте още - 'Иранския Хълк' се завръща! Дебютира в ММА през ноември

Гариби ще направи дебют в чешката ММА промоция Red Face. Плановете са Саджад да отиде в Чехия на 9-ти септември. Там Red Face ще имат галавечер, след която ще стане ясен съперникът на Гариби.

Почти сигурно двамата ще застанат лице в лице. Организаторите планират Гариби да се бие за титла на 18-ти ноември. Red Face е лига, която противопоставя звезди от социалните мрежи.

"Тази година съм с нова физическа сила и промяна във външния вид. Има повишение в моята физическа сила. Това го нямаше миналата година. 

Тренирам здраво всеки ден, за да стана най-силната версия на себе си. Скоро ще се появя като гост на Red Face. Това ще стане в Чехия на 9 септември.", написа Гариби в социалните мрежи.

Преди 1 година Гариби трябваше да се бие в бокса срещу Мартин Форд. Битката им пропадна, след като Форд видя как Гариби говори за самоубийство и плаче по иранска телевизия.

Джуманов Алмат Бахитович, известен като „Казахстанския титан“, беше избран за нов съперник на Саджад. Бахитович успя да го нокаутир  за по-малко от 2 минути.

Сега Гариби е с нови сили и готов да мачка. Вижте каква е неговата форма:







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес