Зареждане

'Иранския Хълк' няма да се бие в ММА! Майка му не дава

'Иранския Хълк' няма да се бие в ММА! Майка му не дава
Публикувано на: Декември 4, 2023 в 10:00 ч
Интернет сензацията Саджад Гариби, по-известен като "Иранския Хълк" няма да лети до Прага. Очакваше се той да отиде в Чехия, за да дебютира в ММА под банера на лигата Red Face. Гариби се представи публично като най-силния човек в света, който може гордо да лети до Чехия и да победи там най-добрите местни борци.

В интервютата си той дори често споменаваше Карлос Вемола и Иржи Прохазка. Явно това поведение е само част от неговата иначе изпълнена със страх истинска личност, която се срина, когато няколко чешки фенове го съсипаха от обиди в социалните мрежи. Докато тези коментари се трупаха, Саджад помоли майка си да се застъпи за него пред RedFace.

Впоследствие тя се свърза с организацията и написа в техния Instagram:

„Моето плюшено мече няма да лети в страна, където хората са толкова лоши един към друг.“, уведоми ги майка му.

RedFace осигуриха на Гариби най-добрите условия, първокласна сигурност, заплата от два милиона и луксозно хотелско настаняване. За съжаление Гариби се отказа от всичко това. Той внезапно спрял да отговаря на съобщенията, оттеглил молбата си за виза и на практика изчезнал от погледа и слуха.

Тъй като Гариби беше основната, най-скъпа и рекламирана атракция на предстоящия турнир RedFace 3, организацията реши да спре цялата галавечер и да я пренасрочи за нова дата, на която може да се намери друга, също толкова атрактивна сензация, която да привлече внимание.

„Дори имахме свои хора в Иран, които трябваше да се погрижат Гариби да пристигне безопасно в Чехия. Въпреки че внезапно оттегли молбата си за виза, той все пак поиска още депозити. За съжаление той се държеше като измамник и сега ще си искаме парите обратно.“,  казаха от организацията.

Явно Гариби отново се доказа като пълен страхливец. Само преди година той не спираше да се заканва на Мартин Форд, но в крайна сметка се срина психически при срещата им на живо. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес