Зареждане

Ilir Latifi обвини DC, че приема само лесни срещи. Предизвика Jon Jones

Ilir Latifi обвини DC, че приема само лесни срещи. Предизвика Jon Jones
Публикувано на: Юли 26, 2018 в 09:03 ч
Едно от нещата, които определено не можем да кажем за Ilir Latifi е, че той винаги търси лесния начин.

След като Daniel Cormier влезе в историята като стана вторият шампион с две титли едновременно на UFC 226, Illir го предизвика на двубой за пояса в полутежка категория.

Cormier обаче предпочете да изчака да мине срещата между Mauricio Rua и Anthony Smith. След като 'Lionheart' нокаутира 'Shogun', Cormier се прицели към Corey Anderson, който надви Glover Teixeira същата вечер.

'25/8' предизвика Cormier на двубой, а DC прие. В резултат на това Latifi реши да нападне двойния шампион в социалните мрежи, наричайки го страхливец, задето избира винаги лесните срещи.



"Не ми отговаряш на мен, но отговаряш на Corey? Уважавам те, когато избираш срещите заради парите, но не и защото са лесни. Един шампион не се държи така. Не искаш да се биеш с мен? Защото знаеш, че ще е трудно. Не си тръгвай като страхлив шампион."

Cormier най-накрая реши да разчупи мълчанието и отговори на 'The Sledgehammer'.



Ако срещата за титлата с DC така и не се осъществи, Ilir изглежда ще обърне вниманието си към бившия шампион Jon Jones, тъй като предизвика и него.



"Честта остава дори и след кариерата. Имам 5 победи от последните си 6 срещи, като 3 от тях приключиха в първия рунд. Corey обаче няма да донесе пари - просто е лесен. Затова, Jonny Bones, да го направим като се завърнеш."

Разбира се, Jones в момента води борба с USADA, така че тепърва предстои да разберем кога ще се завърне в клетката. Както ще разберем и дали ще приеме предизвикателството на Latifi.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес