Зареждане

Илир Латифи: Дерик Люис знае, че го победих

Илир Латифи: Дерик Люис знае, че го победих
Публикувано на: Февруари 15, 2020 в 07:00 ч
Илир Латифи е бесен на съдиите, които го порязаха преди седмица в Тексас. 36-годишния ветеран направи дебют в тежка категория срещу Дерик Люис и успя да го надиграе, но съдиите бяха на друго мнение. "Тhe Black Beast" получи подарък от съдиите в Тексас, където живее от дълги години, а това не се нрави на Латифи, защото загубил половината от заплатата си.

Илир получава 50% от заплатата си, защото загуби срещата и вярва, че грешките на съдиите трябва да имат последствия. "The Sledgehammer" навлезе в серия от 3 поредни загуби, а това не е добре, защото в последните дни в UFC има сериозна чистка. Ето какво сподели Илир пред MMAFighting за битката с Люис:


Знаех, че съм на негова територия. Аз идвам от Швеция в Тексас, където той живее. Бих се с гордостта им, който е сред най-обичаните бойци в UFC. Аз също го харесвам. Дерик е много забавен. Люис е смирен и няма какво толкова да кажа за него. Знаех си, че няма да се бия само срещу него. 

Аз се борих срещу съдиите и срещу всички в залата. Видях неговото лице след битката и той знаеше, че е загубил тази среща. Аз го контролирах през всичките рундове и правих каквото си поискам. Да, той опита няколко атрактивни изпълнения, но аз ги видях и блокирах. Той не ме нарани с нищо. 

Аз контролирах 15 минути един 120-килограмов човек, а има хора, които не могат да контролират кучето си за 1 минута. Това е истината. Може да не ви харесва, но това е истината. Не съм шокиран от това, че ме ограбиха, но е тъжно. Те си играят с бойците, които дават всичко от себе си. 

Жертваме толкова много и трябва да има последствия след такива неща. Бойците нарушават правилата и ги наказват, а съдиите остават без наказания. Това не е игра, защото тези съдии ни орязват чековете, а това са 50 % от заплатите ни. Това е много лошо. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес