Зареждане

Иън Гари: Само аз и Рахмонов можем да бием Леон Едуардс

Иън Гари: Само аз и Рахмонов можем да бием Леон Едуардс
Публикувано на: Юни 28, 2024 в 18:00 ч
Според Иън Гари, само той и Шавкат Рахмонов, новото поколение в дивизията имат реален шанс да победят Леон Едуардс и по този начин да спечелят титлата на UFC в полусредна категория. Ситуацията на върха в полусредната категория ще бъде решена на 27 юли на UFC 304 в Манчестър.

Шампионът Леон Едуардс ще приеме предизвикателството на Белал Moхамед в реванша. Що се отнася до шансовете му за шампионска битка, Гари вижда предстоящото си участие в UFC 303 срещу Майкъл „Venom“ Пейдж като още една стъпка по-близо до целта си.

Иън очаква Леон да победи Мохамед, след което да се изправи срещу Рахмонов. Гари планира да бие Пейдж, а след това да направи още една битка. Той вярва, че следващите 2 победи ще му гарантират битка за златото:

"Трудно е да се залага срещу Леон. Още по-трудно като се има предвид какво постигна през последните две години и как успя да се развие и да доминира. Той е много, много талантлив. Имах възможност да тренирам с него в отбора на Renegade, докато той се пречупи и треньорите му се изплашиха. Леон е наистина талантлив. 

Той е многостранен и мисля, че това е проблемът за всички в дивизията. Леон е точно толкова добър. Нужен е някой от моя калибър или калибъра на Шавкат да влезе и да се бие с него. Някой, който да го бутне и да докаже, че сме следващото поколение в този спорт и да му отнеме колана. Мисля, че Леон ще остане шампион в края на юли.

Прогнозирам, че Шавкат ще бъде следващият в битката за пояса. Не знам, вероятно ще имам нужда от още една битка. Искам още една битка. Аз не бързам. Отдавна го казвам. Имах план от шест двубоя, той все още е в сила и когато съм готов, ще се бия за пояса. Ще спечеля колана, ще получа короната си и аз ще доминирам в тази дивизия толкова дълго, колкото искам.", каза Гари.

Ще успее ли Гари да победи Пейдж ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес