Зареждане

Хусейн Асхабов се оказа невинен в обвинението за грабеж

Хусейн Асхабов се оказа невинен в обвинението за грабеж
Публикувано на: Ноември 26, 2023 в 04:00 ч
В средата на септември тази година боецът на UFC Хусейн Асхабов, неговият брат близнак Хасан и трима други бяха арестувани за насилствен грабеж, извършен в Тайланд.

Вижте още - Арестуваха чеченец от UFC след голям грабеж в Тайланд

Тогава медията Phuket News сподели, че трима мъже са влезли във вила в Чернг Талай, за да ограбят италианец. В доклада се казваше, че тримата мъже „го държали вързан и със запушена уста, докато го пребивали за информация. Това продължавало часове, а след обира тримата мъже излитат от Пукет за Дубай.

Въпросните мъже успяват да вземат лични вещи на стойност 12 милиона тайландски бата. През цялото време тримата мъже са говорили по телефона с организатора на престъплението, който им е давал указания и е взимал паролите за достъп до акаунти онлайн.

Жертвата разкри, че познава братята Асхабови, но не познава тримата нападатели. Сега няколко месеца по-късно всички обвинения срещу братята Асхабови са свалени и те вече са на свобода. Пострадалият посочи имената на братята, но по време на разследването се оказа, че те не са замесени в този инцидент.

Сега полицията ще образува дело срещу жертвата за неверни показания. Хусейн Асхабов ще проведе следващата си битка в UFC през февруари или март. Преговорите вече са започнали. Асхабов e с рекорд 23-1 в ММА. През февруари той дебютира в UFC и загуби от Джамал Емърс с решение.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес