Зареждане

Хосе Алдо подкрепи Макгрегър: Никога не се съмнявайте в шампионите

Хосе Алдо подкрепи Макгрегър: Никога не се съмнявайте в шампионите
Публикувано на: Август 4, 2021 в 07:37 ч
Един от най-големите врагове на Конър Макгрегър очаква от него да се възстанови напълно и да възобнови ММА кариерата си.

Макгрегър счупи глезена си при трилогията с Дъстин Порие през юли в UFC 264. Той премина през спешна операция на следващия ден и обеща да се завърне.

Бившият шампион в категория перо, Хосе Алдо, с когото Макгрегър имаше емблематична битка в UFC 194, вярва че ирландецът ще се завърне, ако психиката му издържи.

 
"Преди всичко, много ми е кофти за тази контузия," сподели Алдо. "Тежка е. Ние работим с нашите тела. Опитваме се да ги държим здрави, защото само по този начин можем да вършим работата си.

Мисля, че той ще успее да се върне сред топ бойците. Никога не се съмнявайте в шампионите - в тяхната психика и сила на волята. Той доминираше преди и беше шампион в две категории. Всичко зависи от него. Ако иска да се върне на високото ниво - ще го направи."

Президентът на UFC, Дейна Уайт сподели, че Макгрегър ще се върне обратно до година, но реално все още нищо не е ясно.

Вижте също: Дейна Уайт: Макгрегър се завръща през юли 2022

Алдо, който се завръща в Октагона този уикенд, направи комплмент за представянето на Макгрегър срещу Порие.

"Двубоят вървеше добре най-вече защото Макгрегър загърби рекламната част и се опита да бъде повече боец и да спечели, но се случи това с крака. Но сега завръщането е в неговите ръце. Ако той иска да се върне, той ще тренира усилено, ще се лиши от някои неща, за да стигне където трябва. Отдаде ли се на това, той отново ще намери пътя към победата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес