Зареждане

Хосе Алдо: Никога не съм смятал, че ще загубя за 13 секунди

Хосе Алдо: Никога не съм смятал, че ще загубя за 13 секунди
Публикувано на: Април 28, 2020 в 08:16 ч
Легендарният бивш шампион в категория перо Хосе Алдо дълги години властваше в категорията и разбиваше конкуренцията. Той беше в дълга серия от победи, в която защитаваше пояса си, но през 2015 година всичко приключи за 13 секунди. Бразилеца заложи титлата си срещу Конър Макгрегър и двамата не спираха да се обиждат и заканват един на друг преди срещата. В битката Макгрегър изненада Алдо с нокаут само 13 мунити от началото на битката и това определено шокира света. Алдо не е същия след тази загуба и записа рекорд 4-4 в последните си срещи.

Хосе планираше да спре с ММА, но в крайна сметка си промени решението и преподписа с UFC. В своята последна битка той загуби своя дебют в категория петел от своя сънародник Марлон Мораес. Сега Алдо е заседнал в Бразилия заради коронавируса и отпадна от битката си с Хенри Сехудо, която беше за титлата в категория петел. Хосе реши да се върне назад в миналото и да поговори за шокиращата загуба, която промени развоя на кариерата му:


Никога не съм очаквал да загубя по този начин. Това е спорт и нещата са 50 на 50. Разбира се, че всичко може да се случи един ден. Загубата винаги е опция в бойните спортове. Бях много уверен преди да вляза в тази битка с Конър Макгрегър. 

Бях супер много подготвен и не виждах как мога да загубя от него. С всичко, което се каза и се случи, бяхме уверени, че ще победя. Това обаче не се случи. Това ме накара да тренирам двойно повече, да видя грешките си и никога повече да не ги допусна. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес