Зареждане

Хосе Алдо настъпи газта: Иска битка със Стърлинг, оплю Дилашоу и Сехудо

Хосе Алдо настъпи газта: Иска битка със Стърлинг, оплю Дилашоу и Сехудо
Публикувано на: Април 30, 2022 в 04:00 ч
Хосе Алдо е готов да се бие с Алджамейн Стърлинг, както заяви съвсем наскоро. И за да покаже сериозните си намерения той започва да притиска шампиона да подпише договора.

Вижте също: Жозе Алдо се съгласи за битка с Алджамейн Стърлинг

След като Стърлинг победи Пьотр Ян и защити титлата си в категория петел в UFC 273, той предизвика Ти Джей Дилашау, но малко след това даде задна като заяви, че Алдо е човекът, който най-много заслужава претендентското място.

Сега бразилецът се възползва от отправеното предизвикателство и иска битката да стане факт.

"Алджамейн, чакам те да подпишеш договора за нашата битка. Няма съмнение, че феновете искат да гледат този двубой. Ние сме двамата най-добрит в категория петел на UFC."


След като отправи горното съобщение към Стърлинг, Алдо обясни защо заслужава шампионски двубой пред Дилашау и Хенри Сехудо.

"Нека те да се бият един с друг и да разменят обиди. Според мен няма никакъв смисъл човек, който бе наказан с лишаване от състезателни права за 2 години поради мамене да се връща и да се бие за титлата директно. Особено след като загуби за последно със съдийско решение.

Другият е клоун, който излъга, че се оттегля само за да вдигне хонорара си. И понеже това не сработи, той сега иска да се бие за титлата, след като прекара 2 години извън играта и извън тестовете за допинг."

Алдо действително има реален шанс за шампионски двубой. Той е в серия от 3 поредни победи, а последната му загуба бе от Пьтр Ян за титлата.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес