Зареждане

Хорхе Масвидал три пъти отказвал битка с Гилбърт Бърнс

Хорхе Масвидал три пъти отказвал битка с Гилбърт Бърнс
Публикувано на: Ноември 16, 2022 в 09:47 ч
Бившият претендент за титлата в полусредна категория на UFC Гилбърт Бърнс прекара по-голямата част от 2022 г., опитвайки се да си уреди битка с Хорхе Масвидал и дори се опита да направи предложеието по-интересно, като предложи двубой без граплинг.

По едно време изглеждаше, че „Gamebred“ е навит.

Но докато седмиците и месеците се проточваха, организацията не показа с нищо, че е близо до официалната битка. Бърнс сподели, че има устни споразумения; Масвидал обаче опроверга тези твърдения и каза на своите последователи в социалните медии, че няма оферта.

И така, какво наистина се случи?

„Само да уведомя всички, че UFC ми предложи двубой с Масвидал три пъти“, написа Бърнс в Twitter. „Първият път беше на 12 ноември. Той каза, че има нужда от повече време. За втори път на 10 декември той каза, че отива в Бразилия, за да се бие с мен, а сега отново каза не!“

UFC се завръща в Бразилия на 21 януари в Рио.

Бърнс (20-5) не се е състезавал, откакто се би с Хамзат Чимаев в UFC 273 през април.

Що се отнася до Масвидал (35-16), той се стреми да прекъсне поредица от три загубени битки, но може да не получи шанс, в зависимост от това как ще се развие предстоящото му дело. „Gamebred“ трябва да отговаря за обвиненията за нападение, подадени от Колби Ковингтън миналия март.

Може би е време Бърнс да продължи напред?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес