Зареждане

Хорхе Масвидал: Ще се бия за титлата с Усман през септември

Хорхе Масвидал: Ще се бия за титлата с Усман през септември
Публикувано на: Март 2, 2021 в 00:00 ч
Хорхе Масвидал разкри, че ще се бие за титлата в полусредна категория с Камару Усман през септември. Най-лошото копеле в ММА даде интервю за Boxing Social и гръмна новината, която се разнесе из социалните мрежи.

Първата им битка се проведе преди година в Абу Даби и Масвидал я прие със седмица предизвестие. В боя Усман успя да доминира, но не впечатли с нищо и стана обект на подигравки, защото не спираше да настъпва Хорхе по краката.

"Gamebred" не спира да се хвали, че счупил носа на Усман и с това го провокира да иска реванш. Миналия месец Камару защити титлата си с победа над Бърнс и предизвика Масвидал.

В своето интервю за Boxing Social Хорхе сподели следното:

Сега съм фокусиран в битката ми за титлата, която ще се случи през септември. Сега ми казаха това. Казвам първо на теб и явно имаш късмет. Много от ММА медиите ще се ядосат, че го казвам в интервю за медия, която отразява бокс. Ще ме нарекат предател. 

Веднага след интервюто на Масвидал, Али Абделазиз се намеси и сподели, че Масвидал не е този, който решава. Усман щял да реши, а през това време Абделазиз предложи на Хорхе да тренира борба.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес