Зареждане

Хорхе Масвидал: Ще размажа лицето на Усман и ще му откъсна главата

Хорхе Масвидал: Ще размажа лицето на Усман и ще му откъсна главата
Публикувано на: Февруари 8, 2020 в 00:00 ч
Хорхе Масвидал няма търпение да сподели клетката с Камару Усман. Наскоро Дейна Уайт сподели, че двамата ще се бият през юли във Вегас, а залогът в битката ще бъде титлата в полусредна категория. Най-лошото копеле не може да понася Усман и изгаря от желание да му размаже лицето. Хорхе смята, че неговия опонент е психично болен и има цели 38 различни лица.

Масвидал иска да отмъсти на Усман, защото той е побеждавал някои от неговите съотборници в ATT и това допълнително го мотивира. "Gamebred" споделя, че Усман е бил точен в миналото, но се е променил и сега го чака сритване на задника. Ето какво сподели Масвидал в интервю за битката с Усман:


Ще му разбия лицето и ще му сритам задника. Титлата определено означава нещо. Но за мен е по-важно да пребия Усман по много лош начин. Камару има няколко победи срещу мои съотборници, така че определено трябва да представям ATT и да му откъсна главата. Нищо нямаше да се случи при срещата ни в Маями. 

Усман е боклук и исках да му кажа в лицето, че ще го смачкам. Не знам за какво толкова се разстрои. Просто исках да му кажа истината, че ще го размажа, когато най-накрая се бием. Той винаги говори, че иска да му казват нещата в лицето и аз го направих. Той има 38 различни лица. 

Всяка седмица продължавам да намирам ново негово лице. Досега не харесвам нито един от тях. Познавам този човек от известно време и той не беше такъв човек преди. Той ме питаше за снимки и ръкостискане преди време. Камару дори не е истинското му име. Той се казва Камарудийн и трябаше да съкрати името си. Този човек е психично болен. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес