Зареждане

Хорхе Масвидал: Ник Диаз иска да ме нарани и това ме надъхва

Хорхе Масвидал: Ник Диаз иска да ме нарани и това ме надъхва
Публикувано на: Декември 1, 2019 в 00:00 ч
Хорхе Масвидал е готов да посрещне в клетката Ник Диаз, който ще търси отмъщение. Масвидал успя да победи по-малкия брат на Ник, Нейт в началото на месеца и стана най-лошото копеле в ММА. Това не се хареса на Ник и той се закани, че ще накара Хорхе да си плати. Преди битката между тях Масвидал се канеше, че ще пребие Нейт, а след това го доминира в клетката.

Ник не е впечатлен от титлата, която Хорхе спечели, защото той вярва, че тя трябва да е при него. Големия брат вярва, че е най-лошото копеле и сподели, че е готов да се завърне, за да накаже Масвидал. "Gamebred" вижда смисъл в срещата, която има доста история в себе си и сподели, че е готов да погне и големия Диаз:


Ако той има този огън в себе си, то тогава ще се бием. Знам, че Ник Диаз е куче. Вълнувам се от такава битка. Знам, че той ще понесе всичко, което ще му предложа, а аз ще му дам всичко, което имам, за да го победя. Знам, че той иска да ме нарани, за да отмъсти за малкия си брат и това ме надъхва. 

Това е голяма битка, в която ще има и голяма история. Ние двамата сме се били в Strikeforce на различни събития и винаги съм харесвал неговия стил. Винаги съм харесвал това, че влиза в размени. Той не е най-талантливия боец, но определено има голямо сърце. 

Ник дава всичко от себе си в победи и загуби. Той дава всичко и аз се възхищавам на това и това е истинския боец. Моето любимо качество в един боец е това, че той не приема "Не" за отговор. Той може да бъде пребит, но няма да приеме "Не" за отговор. Това е да си куче. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес