Зареждане

Хорхе Масвидал: Мога да се боксирам с Флойд Мейуедър

Хорхе Масвидал: Мога да се боксирам с Флойд Мейуедър
Публикувано на: Декември 8, 2019 в 04:00 ч
Най-лошото копеле в UFC, Хорхе Масвидал е сериозен в намеренията си да се пробва в бокса. "Gamebred" не спираше да говори и да се заканва на Канело Алварез, но явно е решил да го остави и ще гони още по-голяма риба. Хорхе иска да се тества срещу непобедената легенда Флойд Мейуедър, който обяви, че през 2020 година се завръща в играта и иска да се бие с боец от UFC.

Масвидал се намира в серия от впечатляващи победи и привлече доста внимание върху себе си. В момента той е сред големите звезди в UFC и иска максимално да се възползва от това. Хорхе иска големите пачки и вижда точно това в боксова срещу с Мейуедър. Ето какво сподели Хорхе за битка с Флойд в интервю за TMZ:


През 2019 година имах много добри моменти, но ще бъде още по-добре през 2020 година. Имаме много опции пред мен. Правя това от много дълго време и сега ще ми платят. Няма значение дали ще бъде в ММА или в бокса. Ще взимам повече пари с всяка следваща битка. Искам да се бия с Мейуедър. 

Искам тези долари, защото имам деца и те имат нужди. Моята първа любов беше бокса, а след това и борбата. В последствие се появи UFC и разбрах, че мога да правя и двете едновременно. Ще си скъсам задника от бокс. Не казвам, че съм по-добър от Флойд, но ще вляза там с лоши намерения и ще се опитам да го нараня. Имам кардио за цялата нощ и няма да се изморя. 

Искам най-трудните битки, в които да изкарам много пари. Ако Флойд иска да се бие, то аз съм тук. Ако иска лесните пари, то тогава нека отива в Япония, за да се бие с дребосъци. Ако иска трудна битка ще трябва да се бие с мен, а ако иска лесна да отива при Хабиб, който не знае как да се боксира. Флойд е най-великия в историята. Ще бъде една дива битка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес