Зареждане

Хорхе Масвидал: Колби Ковингтън е пълна нула в уличните битки

Хорхе Масвидал: Колби Ковингтън е пълна нула в уличните битки
Публикувано на: Април 2, 2024 в 02:00 ч
Хорхе Масвидал се чуди как Колби Ковингтън все още може да бъде част от организацията на UFC, след като е страхливец.

Изминаха две години от жестоката атака на улиците в Маями, където Хорхе Масвидал атакува Колби Ковингтън в гръб и му нанесе няколко удара. За съжаление тази ситуация все още не е напълно затворена и изяжда поне една от страните вътрешно. Колби остана с избит зъб, мозъчно сътресение, няколко натъртвания и също счупен ролекс, за който накара агресора да плати.

В отговор на действията си Хорхе беше глобен от съда и също така му беше наложена ограничителна заповед. Масвидал не е доволен от това, че Ковингтън все още е в UFC и пусна някои пиперливи коментари по темата:

„Изобщо не разбирам как UFC може да позволи на Колби да се бие в тяхната организация. Битките са мъжки спорт, а този човек, ако изобщо мога да го нарека мъж, показа, че не е мъж. Трябваше да го чуете как крещи пред адвоката, колко е насинен и колко се страхува от Хорхе Масвидал, тоест от мен. 

Всичко, което го интересува, са парите. Това стана ясно в битката му с Леон Едуардс. Той влезе в тази битка заради заплатата. Все още не знам защо UFC позволява това, но това е техен бизнес и тяхна си работа.

Колби е боец в клетката, но нула на улицата. Аз съм кралят на улицата, той го знаеше много добре, когато тичаше колкото му стигаха силите. И той трябваше да извика полицията срещу мен.“, каза Масвидал.

Прав ли е Масвидал ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес