Зареждане

Холоуей срещу Волкановски 2 - съвсем скоро

Холоуей срещу Волкановски 2 - съвсем скоро
Публикувано на: Февруари 5, 2020 в 08:25 ч
Изглежда, че Александър Волкановски и Макс Холоуей ще се срещнат отново.

Двамата се биха в подглавното събитие на UFC 245, където хаваецът бе фаворит, но Волкановски поднесе изненадата и победи със съдийско решение, в което единият от страничните съдии даде дори всичките пет рунда на австралиеца.

Оттогава мнозина се чудят срещу кого ще е първата защита на титлата на Волкановски. Може би в реванш срещу Макс или срещу нови претенденти като Чан Сунг Джунг или Забит Магомедшарипов.

Самият Волкановски все ще не знае кой е номер 1 претендент в категорията.

"Имам момчета като Зомбито и Забит. Не съм чувал скоро нещо за Браян Ортега, но това са имената, които се спрягат за претенденти. Дори Яир Родригез. Но няма ясно изразен претендентн №1.

Ако, да речем, Зомбито и Забит се бият, или Зомбито срещу Яир отново, така ще се определи ясен претендент. Дори и за Макс ще е трудно да си поиска реванш."


Въпреки мнението на шампиона, че Макс трудно би получил реванш, президентът на организацията, Дейна Уайт сподели, че се работи именно в тази посока за следващ опонент на Волкановски.

"Следващия опонент е Холоуей," каза Уайт в подкаста на TheSchmozone. "Много, много скоро. В момента работим по това."

Волкановски в момента се възстановява от счупена ръка и спомена за завръщане през лятото. Преди победата си над Холоуей, той победи Хосе Алдо и Чад Мендес.

Какво мислите - кой ще вземе реванша между Волкановски и Холоуей?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес