Зареждане

Холоуей е готов да заглуши 'скептиците' на UFC 300 със здрав бой с Гетдже

Холоуей е готов да заглуши 'скептиците' на UFC 300 със здрав бой с Гетдже
Публикувано на: Април 3, 2024 в 08:32 ч
Макс Холоуей е готов да запуши устите на много критици се срещу Джъстин Гетдже на UFC 300.

Холоуей ще се изправи срещу Гетдже за пояса на BMF на UFC 300 следващия уикенд в Лас Вегас. Това е дългоочакван двубой, а на прага на битката Гетдже е фаворит, тъй като мнозина изглежда смятат, че размерът и силата на "The Highlight" ще бъдат твърде много за "Blessed".

И все пак Макс Холоуей е напълно уверен, че разполага с всички нужни умения, за да победи Джъстин Гетдже, и е готов да заглуши критиците. Той също така вярва, че двубоят ще бъде вълнуващ от началото до края.

"Чувствам, че съм на тази земя, за да се бия, ако бях роден в друго време, вероятно щях да бъда гладиатор, а последния път, когато проверих, гладиаторите не са се разхождали с кантар, който да те пита какво тегло имаш", каза Макс Холоуей в промоционалното видео на UFC 300.

"Ако си BMF, трябва да се изправиш и да се биеш с всеки. Просто искам да докажа, че съм най-добрият, ако този човек е най-добрият, тогава искам да го тествам. Той е страшен пич, когато някой се бие с Джъстин Гетдже, не излиза в същия вид", добави Холоуей. "Но той е просто човек, порежеш ли го, той кърви в червено. На скептиците, които казват, че не мога да го направя, гледайте ме. Ще изляза там, ще направя това, което умея най-добре, ще се изправя пред него, ще вдигна ръка и това ще остане в историята."

Ако Макс Холоуей наистина победи Джъстин Гетдже на UFC 300, това може да доведе до това хаваецът да получи шанс за титлата в лека категория при следващото си участие. Но да победиш Гетдже е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, тъй като букмейкърите не очакват Холоуей да вдигне ръка, което му помага да се мотивира да докаже, че съмняващите се грешат следващата събота.

Холоуей влиза в битката си на UFC 300 след победа с нокаут над "Корейското зомби" през август, която удължи настоящата му серия от победи на две поредни.     

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес