Зареждане

Holly Holm: Cyborg заслужава реванш, но аз искам Amanda Nunes след UFC 235

Holly Holm: Cyborg заслужава реванш, но аз искам Amanda Nunes след UFC 235
Публикувано на: Януари 16, 2019 в 09:38 ч
Бившата шампионка в категория петел Holm (12-4 MMA, 5-4 UFC) иска нов шанс за титлата. В момента тя е фокусирана върху предстоящата си битка срещу Aspen Ladd на UFC 235, но има интерес за битка с Amanda Nunes. Holm загуби титлата си от Miesha Tate, която от своя страна я загуби от Amanda Nunes. Holly имаше 2 битки за титлата в категория перо, но не успя да ги спечели. Сега тя се завръща в категория петел и се надява, че ще получи шанс за титлата, но първо трябва да победи Aspen, която е непобедена в ММА:
Фокусирана съм в тази битка и не искам да гледам напред, защото когато го направил започнах да губя. Мисля само за битката с Aspen Ladd  и след това ще видим. Има краткосрочни и дългосрочни цели при мен. Искам да се бия срещу Nunes и се надявам да се случи, но мисля само за Ladd. Няма съмнение в това, че Cris Cyborg заслужава реванш, защото тя беше доминантна дълги години. 

Тя го заслужава и не мисля, че хората трябва да го кажат, за да получи шанс. Ако Cyborg каже, че иска реванш, то Amanda трябва да го даде. Aspen е млада и непобедена и това е с причина. Когато си непобеден това показва, че си корав и тя е такава. Няма да я подценя. Знам, че Cris заслужава реванш, но искам да се бия срещу Amanda след UFC 235.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес