Зареждане

Холи Холм доминира Ирен Алдана и победи с решение

Холи Холм доминира Ирен Алдана и победи с решение
Публикувано на: Октомври 4, 2020 в 08:16 ч
Бившата шампионка в категория петел Холи Холм записа една от най-впечатляващите си победи в октагона. 38-годишната американка сподели клетката с опасна съперничка в лицето на Ирен Алдана. Двете оглавиха галавечерта UFC on ESPN 16, което се проведе преди малко в Абу Даби. Холм се представи феноменално и не даде никакъв шанс на своята съперничка.

Холм пресираше през цялото време и не спираше да се движи, което доста затрудни Ирен. Неостаряващата бивша шампионка изнесе лекция в стойка на своята съперничка. Тя успя няколко пъти да пренесе битката на земя, където вкара здрав граунд енд паунд на Алдана. От щаба на Ирен я съветваха да атакува смело, защото очевидно губеше, но Холм успяваше да я неутрализира със своите ритници и крошета.

Холи доминираше във всяка една минута от 25-минутната среща. В края на битката Холи нанесе тежки удари и ритници на Алдана, която показа издръжливост и изкара до края. Битката стигна до решение, което беше доминантно в полза на Холм - (50-44, 50-45, 50-45).

Това е втора поредна победа за Холм, която тя записва тази година и така печели 3 от последните си 4 битки в UFC. Ирен от своя страна се разделя със серия от 2 поредни победи.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес