Зареждане

Холанд за загубата от Чимаев: Загубих невероятен граплинг мач

Холанд за загубата от Чимаев: Загубих невероятен граплинг мач
Публикувано на: Септември 12, 2022 в 14:27 ч
Кевин Холанд даде своя коментар след загубата си в UFC 279 от Хамзат Чимаев.

Първоначално се очакваше се Холанд да сподели октагона с Даниел Родригес. Нещата се промениха, когато Чимаев не успя да влезе в категорията си по време на кантара преди планирания си двубой с Нейт Диаз. В крайна сметка Диаз се изправи срещу Тони Фъргюсън, а Холанд излезе срещу Чимаев. В тази битка Холанд бързо беше свален на земята и победен.

След двубоя Холанд сподели коментара относно загубата си в социалните мрежи. Той също така насочи вниманието си към други двама бойци в полусредната категория - Стефан Томпсън и Даниел Родригез.

„Хей, момчета. Загубих невероятен граплинг мач снощи... имам предвид битка“, каза Холанд. „Грешката ми е, Чимаев е адски добър спортист. Ще продължавам да говоря провокативно, защото знаеш кой съм. Не ми се искаше да завърша годината по този начин, така че бих искал да вляза отново в клетката, но срещу страйкър. Не знам дали все още заслужавам битка с „Wonderboy“, но бих се радвал на двубой с него, но ако не битка „Wonderboy“ - D-Rod, бяхме на път да се срещнем. Трябваше да отложим двубоя с Родригез, за да запазим картата, така че може би можем да извлечем нещо хубаво от това и да го реализираме, за да вземем още един чек преди края на годината.“

Няма да е изненада, ако Холанд постигне целта си да се бие следващия път със Стефан Томпсън или Родригез, като се има предвид, че той угоди на UFC, за да се бие с Чимаев с кратко предизвестие.

Със загубата от Чимаев, професионалната ММА статистика на Холанд пада до 23-8, 1 несъстоял се. Той е 10-5, 1 несъстоял се, в UFC. Холанд се надяваше да изгради победна серия, тъй като отбеляза две поредни победи преди срещата с Чимаев.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес