Зареждане

Henry Cejudo твърди, че UFC освободили Dustin Ortiz

Henry Cejudo твърди, че UFC освободили Dustin Ortiz
Публикувано на: Февруари 4, 2019 в 00:41 ч
Шампиона в категория муха на UFC, Henry Cejudo е разтревожен за бъдещето на своята категория. Той успя да защити титлата си срещу TJ Dillashaw с нокаут за 32 секунди, но въпреки това Dana White сподели, че бъдещето на категорията остава неясно. В интервю за MMAJunkie, Cejudo сподели, че състоянието в категорията е тревожно и Dustin Ortiz е бил освободен:



Вижте какво се случва в категорията. Dustin Ortiz вече не е част от UFC и е бил освободен. Той се представи добре срещу Joseph Benavidez и загуби с решение, но мисля, че трябваше да спечели тази битка. Това са топ бойците в категорията. Как може да освобождават бойци от топа ? Това показва на къде са се запътили от UFC. Oсвободиха Ortiz и Matheus Nicolau, които са страхотни бойци. Не знам колко бойци вече освободиха, но може би останахме 10 човека в категорията, което е плашещо. Опитах се да преговарям на живо с Dana White, но не се получи. Правя каквото мога за категорията. Мисля, че успях да възкреся категорията, защото побеждавам, говоря 3 езика и съм готин. 








Ortiz успя да запише 8 победи и 6 загуби в UFC и вече е премахнат от ранглистата, която ще бъде обновена след няколко дни.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес