Зареждане

Henry Cejudo: Паднете на колене пред най-великия в историята

Henry Cejudo: Паднете на колене пред най-великия в историята
Публикувано на: Септември 22, 2019 в 04:00 ч
Качил: DoloR
Двойният шампион на UFC Henry Cejudo все още се възстаноява от операцията, на която се подложи преди няколко месеца. "Triple C" споделя, че неговото възстановяване изостава, но е оптимист, че ще може да се върне в клетката през март 2020 година. В момента той държи титлите в категория муха и петел и ще бъде аут почти година, което ще попречи на развитието в категориите.

Cejudo няма нищо против да се създадат временни титли, но споделя, че това е пресилено. Henry вярва, че е най-великия боец в историята и призова всички да му паднат на колене:


Направих доста неща и спасих категория муха, но хората продължават да не ме харесват. Не го разбирам. Правя тези неща, за да рекламирам моята категория, след като преди това великият Demetrious Johnson не успя да го направи. Писна ми да съм фалшив и съм себе си. 

Изоставам по график с възстановяването, но мисля, че ще мога да се върна към тренировките след няколко месеца. Най-вероятно ще мога да се бия през март 2020 година. Може да направят временна титла, но за мен тези неща са пресилени. Шампион съм в две категории и трябва да говоря с Dana White, за да видим в коя категория ще се бия. 

Аз съм троен шампион и съм правил неща, които никой не е правил в UFC. Обиждам се когато ми казвате, че съм двоен шампион, защото истината е, че съм троен шампион. Забавлявам се в категория петел и допълнителните килограми ми харесват. 

Ще има доста интересни битки в тази категория. Aljamain Sterling и Jose Aldo да подвиват коляно през мен. Аз съм най-великият в историята. Шампион в категория муха, петел и олимпийски шампион. Спрете с тази омраза и всички подвийте коляно пред тройния шампион.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес