Зареждане

Henry Cejudo е уверен, че той ще детронира Demetrious Johnson

Henry Cejudo е уверен, че той ще детронира Demetrious Johnson
Публикувано на: Септември 11, 2017 в 09:00 ч
 
Henry Cejudo се провали при първия си опит да детронира дългогодишния шампион на UFC в категория муха Demetrious Johnson, след като бе нокаутиран в първия рунд на битката им през 2016-та година. Но сега, след като Cejudo се върна на страната на победителите, нокаутирайки Wilson Reis във втория рунд на битката им в UFC 215, той е уверен, че е този, който трябва да свали "Mighty Mouse" от трона му.
 
"Аз съм този. Знам, че съм единственият. Имам стил, имам борба. Знам, че съм този, който ще победи Demetrious Johnson. Не искам да обиждам останалите бойци. Всеки има шанс срещу него, но вярвам, че имам стил, с който в крайна сметка бих го победил, наистина вярвам в това.", заяви Cejudo на пресконференцията след битката.
 
 
"Емоционално, искам веднага да се бия с него. Технически, ще бъда ли готов за този човек? Не искам просто да се бия с Demetrious; Искам да го победя. Той е в съзнанието ми, откакто ме победи. Аз съм състезател, човече. Да бъда спрян пред 20,000 зрители, това боли. Мисля много за това. Има причина, поради която той е най-добрият паунд фор паунд състезател в света. Него трябва да победя, не само да се бия, да победя!.", добави Cejudo.
 
Изглежда следващата битка на Henry ще бъде срещу Sergio Pettis, след като първоначалната им среща за UFC 211 беше отменена поради травма на Cejudo. И двамата състезатели искат тази битка, така че е много вероятно тя да се състои.
 
Що се отнася до Demetrious, срещата му срещу Ray Borg вероятно ще бъде пренасрочена скоро, след като Borg беше принуден да се оттегли от битката за титлата, която трябваше да оглави UFC 215.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес