Зареждане

Хенри Сехудо все още не е убеден в качествата на Алекс Перейра след UFC 303

Хенри Сехудо все още не е убеден в качествата на Алекс Перейра след UFC 303
Публикувано на: Юли 3, 2024 в 07:17 ч
Бившият шампион на UFC Хенри Седжудо призна, че все още не е 100% убеден в качествата на Алекс Перейра.

През изминалия уикенд на UFC 303 Алекс Перейра показа поредното си невероятно представяне. Той нокаутира Иржи Прохазка в главното събитие, като по този начин успешно запази шампионската си титла в полутежка категория на UFC. Той направи това с кратко предизвестие, което направи триумфа му още по-впечатляващ.

Сега ни остава да се чудим какво следва. Ако "Poatan" продължи да се развива по тази траектория, има съвсем реален шанс да се превърне в един от най-великите за всички времена - ако вече не е.

Някои хора обаче все още не са убедени в това. Един такъв пример е Хенри Сехудо, който каза следното по повод победата на Перейра.


 

Сехудо задава въпроси на Перейра

"Едва когато Алекс Перейра наистина се бие с някой като Анкалаев, ще кажа: "Добре, този човек е..." Той ли е най-великият? 100 процента, но може ли да се справи с един добре подготвен борец? Някой, който ще внесе граплинг?

"Q на полутежка категория е... мисля, че всички искат само да удрят. Мисля, че точно там всичко се обърква.

Така или иначе, Алекс Перейра не споменава Джон Джоунс, защото мисля, че знае, че Джон Джоунс има този специален сос и той се нарича борба. Но при това положение искам да видя битката с Анкалаев."

Независимо от това кой какво казва, Алекс се подготвя за място в Залата на славата на UFC в бъдеще.

Какво мислите за това, което Хенри Сехудо каза за Алекс Перейра? Какъв трябва да бъде следващият двубой на бразилската сензация в UFC?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес