Зареждане

Хенри Сехудо все още иска битка с Хосе Алдо

Хенри Сехудо все още иска битка с Хосе Алдо
Публикувано на: Април 22, 2020 в 00:00 ч
Хенри Сехудо не се е отказал от двубой с Хосе Алдо.

Двамата трябваше да се бият на 9-ти май в UFC 250 в Бразилия. Алдо обаче бе изваден от файт картата заради проблеми с визата и "Triple C" ще защитава колана си срещу Доминик Круз.

Вижте също: Доминик Круз замести Алдо и излиза срещу Сехудо на UFC 250

След като Круз бе обявен за претендент за титлата, много бойци в категория петел изразиха недоволство, тъй като Сехудо ще се бие срещу някой, който идва след загуба и не се е бил от 2016-та година. Въпреки, че Сехудо настояваше за битка с легенда при първата си защита, мениджъртъ му Али Абделазиз сподели, че битката с Алдо не е отписана.

"Сега не е важно дали Круз заслужава шампионски двубой или не," сподели Абделазиз. "Но нека бъдем реалисти: Алдо също не заслужаваше двубой за титлата според настоящата му статистика. Но заради всичко, което направи в кариерата си, а и това което Доминик Круз е направил - това са легенди. Ако Хенри победи, той е готов след 8 седмици да се изправи срещу Алдо. Ако можем да го уредим, ще го направим."

Категория петел в момента е пълна с много сериозни бойци, които чакат своя шанс като Алджамейн Стърглин, Кори Сандхаген, Пьотр Ян... но Сехудо не иска тях, а Алдо.

Вижте също: Хенри Сехудо: Искам да се бия с легенди

"Селдващият ни опонент е Хосе Алдо. Никой друг," настоява Абделазиз. "Това е, което той иска и това е уговорката. Той го каза открито на UFC, но Алдо има проблеми с визата, така че не знам. Но как да му откажем? Той е от най-добрите в леката категория."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес