Зареждане

Хенри Сехудо срещу Мераб Двалишвили през януари 2024 г.

Хенри Сехудо срещу Мераб Двалишвили през януари 2024 г.
Публикувано на: Октомври 7, 2023 в 02:00 ч
Хенри Сехудо се завръща, за да мери сили срещу Мераб Двалишвили.

Битката между двамата е планирана за събитие на UFC, което ще се проведе през януари 2024 година. Новината идва от Али Абделазиз, който мениджър на американеца. Това ще е битка, която ще излъчи безспорен претендент за титлата в категория петел нa Шон О'Мали.

Сехудо е бивш двоен шампион на UFC и е с рекорд 16-3 в ММА. През май тази година той се завърна в ММА след 3 години отсъствие. Хенри се би за титлата с Алджамейн Стърлинг, но загуби с разделно решение. Загубата му спря серия от 6 поредни победи. Той печели 8 пъти с нокаут и 1 път пада с нокаут.

Двалишвили е с рекорд 16-4 в ММА и е в серия от 9 поредни победи. В своята последна битка той победи Пьотр Ян през март тази година. Мераб приключва 4 от срещите си и не е губил с нокаут в ММА. Той има само 1 загуба със събмишън в кариерата си.

Мераб получи оферта да се бие за титлата, но отказа, защото Стърлинг все още беше шампион. Той можеше да настоява и за битка с О'Мали, но избра да говори, че Стърлинг заслужава реванш с О'Мали, който го нокаутира.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес