Зареждане

Хенри Сехудо: Мераб Двалишвили ще победи Шон О'Мали

Хенри Сехудо: Мераб Двалишвили ще победи Шон О'Мали
Публикувано на: Септември 14, 2024 в 02:00 ч
Шон О'Мали споделя много видеа в социалните мрежи от личния си живот и времето, което прекарва във фитнеса. Според Хенри Сехудо обаче една част от подготовката се е провалила с гръм и трясък, което ще окаже голямо влияние върху крайния резултат в следващия мач.

UFC 306 ще се проведе този уикенд. "The Sphere" ще бъде домакин на легендарния турнир, чиято кулминация е битка за титлата в категория петел. Шон О'Мали е отличен страйкър, който досега успя да се справи с почти всяко предизвикателство, отправено към него от организацията.

Този път обаче го чака машина за тейкдаун в лицето на Двалишвили. Мераб може да е загубил първите си две битки в UFC, но оттогава той събира само победи. В момента той вече има натрупани десет поредни, така че получава шанс да се бие за пояса напълно заслужено.

Двалишвили идва след победа над Сехудо, а Хенри го вижда като победител срещу О'Мали.

„Знам, че Мераб Двалишвили ще спечели тази победа. Знам малко за бойния лагер на Шон О'Мали и как върви. Той не знае как да се изправи, след като е на земята. Шон има проблеми. Имах трима тренировъчни партньори, които отидоха при него и всички те ми казаха едно и също нещо. 

Това се случва, когато живеете в един и същи град. Хората познават други хора, които ще кажат всичко. Като се има предвид това, то този мач е направен в рая за човек като Мераб. Двалишвили ще се справи с О'Мали.", каза Сехудо.

Вие каква прогноза ще дадете ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес