Зареждане

Хенри Сехудо: Хосе Алдо е следващ за мен

Хенри Сехудо: Хосе Алдо е следващ за мен
Публикувано на: Януари 5, 2020 в 09:38 ч
Бившият двоен шампион Хенри Сехудо реши да отреже топ бойците в категория петел, които не спират да го преследват. В последните месеци Пьотр Ян и Алжамейн Стърлинг не спират да предизвикват шампиона, но той има други планове. Сехудо реши да оваканти титлата в категория муха, защото планира да остане в категория петел. Той иска да брани пояса си срещу легендарният Хосе Алдо, който дори няма победа в категорията.

Бразилеца направи дебют през декември, но загуби с раздвоено решение от Марлон Мораес. Алдо все пак е впечатлил Сехудо, който го предизвика и сподели в социалните мрежи, че той е следващия му опонент. Хенри предложи UFC да сбият Ян и Стърлинг, а победителя да се бие с него, след като направи битка с легендарния бразилец. Ето какво сподели Сехудо в социалните мрежи:


Стърлинг, след като ти и този грозен руснак сте обсебени от мен, защо не си организирате среща ? Победителя ще получи честта на подвие коляно пред "Triple C". Спрете да се облизвате, защото моя следващ опонент е Хосе Алдо. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес