Зареждане

Хенри Сехудо бил контузен преди битката с Двалишвили

Хенри Сехудо бил контузен преди битката с Двалишвили
Публикувано на: Февруари 29, 2024 в 02:00 ч
Мениджърът на Хенри Сехудо, Али Абделазиз, разкри, че неговото протеже бил в лоша форма за битката срещу Мераб Двалишвили поради контузия в слабините. На UFC 298, Сехудо загуби със съдийско решение от Двалишвили в Анахайм, Калифорния.

За Сехудо това трябваше да бъде битка на живот и смърт, защото той планираше да се оттегли за втори път в случай на поражение. Няколко дни след загубата Хенри сподели, че е променил решението си и ще продължи да се бие в клетката на UFC.

Абделазиз сподели, че Сехудо бил в лоша форма, защото не тренирал преди срещата с грузинеца: 

Честно казано, Хенри се противопостави на всички ни и каза: „Подписвам договора, ще се бия“.  Той се би . Не искам да отнемам нищо от Мераб, защото Двалишвили направи всичко необходимо, за да спечели.

Сехудо разкъса слабините си. Хенри не е тренирал четири седмици преди битката. Кога за последен път видяхте Хенри Сехудо задъхан и уморен ? Никога. Сехудо беше задъхан в средата на първия рунд, но все пак спечели този рунд.

Не ми каза. Той го скри от мен. Дейв, който притежава тренировъчното съоръжение и е като брат на Сехудо, ми каза. Неговите треньори ми казаха. Той се би след ужасен тренировъчен лагер, ако трябва да бъда честен.", каза Абделазиз.

Ще успее ли Сехудо да се върне към победите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес