Зареждане

Хелуани: Хабиб не може да се мери с Джоунс, Силва, Сен-Пиер и Кормие

Хелуани: Хабиб не може да се мери с Джоунс, Силва, Сен-Пиер и Кормие
Публикувано на: Ноември 27, 2022 в 00:00 ч
Известният журналист Ариел Хелуани каза защо според него бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов не е най-великият боец на всички времена. В последните години темата с най-великите в историята е доста вървежна.

Всеки има своя листа с най-добрите, но често в тази листа присъстват едни имена. Почти във всяка листа ще видите имената на Джон Джоунс, Хабиб Нурмагомедов, Андерсън Силва, Жорж Сен-Пиер и Фьодор Емеляненко.

Има много хора, които не спират да казват, че Хабиб е най-велик от всички. Хелуани обаче е на друго мнение. Ариел твърди, че Хабиб не може да се мери с Джоунс, Силва, Сен-Пиер и дори с Даниел Кормие.

„Според мен е доста спорно да се нарече Хабиб Нурмагомедов най-великият. Не влизам в политиката, но ако мислите, че той е най-великият, значи просто сте луди. 

Нурмагомедов има само 3 защити на титлата! Не можете да сравните автобиографията му с тази на Джон Джоунс. Не може да ги сравнете с Андерсън Силва, с Жорж Сен-Пиер и дори с Даниел Кормие. 

Не, той може да бъде включен сред най-великите, но да го наречем най-добрият на всички времена е най-малкото спорно.“, каза Хелуани в интервю за On The Nose.

Прав ли е Хелуани ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес