Зареждане

Харитонов замести Силва и ще се бие с Тайрон Спонг на EAGLE FC в Маями

Харитонов замести Силва и ще се бие с Тайрон Спонг на EAGLE FC в Маями
Публикувано на: Декември 14, 2021 в 08:26 ч
Антонио Силва, по-известен като "Bigfoot" е аут от битката си с Тайрон Спонг. Двамата трябваше да се бият в тежка категория в ММА лигата на Хабиб Нурмагомедов в Маями. EAGLE FC ще направи своя дебют в САЩ на 28-ми януари. След оттеглянето на Силва друг ветеран в лицето на Сергей Харитонов приема с кратко предизвестие. Така новата главна битка ще бъде между Харитонов и Спонг.

Вижте още - Антонио Силва и Тайрон Спонг оглавиха EAGLE FC в Маями

Спонг е с рекорд 2-0 в ММА и за последно победи ДеАнда през 2013 година с решение. Taйрон има голям опит в бокса и кибокса. В кикбокса той е с рекорд 107-7-1-1 и за последно загуби от Гьокхан Саки през 2014 година, след като си счупи крака. Спонг стартира кариера в бокса през 2015 година и до днес е с рекорд 14-0 на ринга, като 13 от победите му са с нокаут.

Харитонов от своя страна също има много опит в ММА, бокса и кикбокса. В бокса той е с 2 победи с нокаут, а в кикбокса има 11 победи и 4 загуби. в ММА Сергей е с рекорд 33-9-2 и идва след победа над Малдонадо, която записа миналия месец. Харитонов приключва 31 от срещите си, като 22 са с нокаут. Той пада 8 пъти с приключване. Руския ветеран е шампион на WTKF, Parus и TORM.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес