Зареждане

Харитoнов: Маските не предпазват от коронавирус

Харитoнов: Маските не предпазват от коронавирус
Публикувано на: Май 23, 2020 в 06:00 ч
Сергей Харитoнов отново реши да коментира коронавируса, който все още е активен по света. 39-годишния бивш боец на Bellator преди време сподели, че опитал да се зарази с COVID-19, за да види какво ще му се случи. За негов късмет това не го сполетя и сега Харитoнов реши да поговори за маските.

Вижте още - Сергей Харитонов опитал да се зарази с коронавирус​​​

Ветеранът, който е с рекорд 30-7-2 в ММА вярва, че маските не предпазват от вируса и тези, които ни карат да ги носим се скъсват от смях и ни мислят за клоуни и пушечно месо. Ето какво още сподели той в социалните мрежи:


Дълго време вече носим тези намордници. Преди ги носеха само лекарите в болниците, а сега накараха хората по цял свят да ги носят. Сигурно ни се скъсват от смях за това, че ги носим. Ние сме клоуни за тях и сме пушечно месо. По-нататък ще отговоря защо носим тези маски дълго време, защото има информация, че строят цели фабрики в Русия за производство на маски. 

Наддаването печелят тези, които са „ правилните хора “. Ще направят закупуването на маски задължително, така че това е само началото. И този клип за пореден път потвърждава, че маските по никакъв начин не ни защитават от вируса.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес