Зареждане

Харитонов: Атаката от Яндиев е била добре обмислена

Харитонов: Атаката от Яндиев е била добре обмислена
Публикувано на: Ноември 15, 2020 в 00:00 ч
Руският ММА боец Сергей Харитонов даде първото си интервю, след като стана жертва на жесток побой от свой колега. Харитонов беше пребит от боецът на UFC, Адам Яндиев след спор за дълг от 25 000 долара, който Адам не погасил към Харитонов.

Сергей вярва, че Яндиев предваритално планирал всичко и дори имал хора със себе си, които да снимат побоя. В резултат на ударите, които Яндиев вкара, Сергей е със счупен нос и орбитална кост.

Харитонов ще се подлага на операция, а неговия побойник е с повдигнати обвинения. В интервю за Александър Лютиков, Харитонов разкри интересни подробности от болницата. Ето каква е цялата истина за това, което се случи между Яндиев и Харитонов в Москва.

Долетях от Дубай и веднага отидох на спортното събитие "битка на шампионите". И тогава излязох да раздавам награди и срещнах Лечи Курбанов. Адам се приближи до мен и каза: "Хайде, хайде". Казвам му: "Е, да тръгваме". Помислих си, че той е размислил и иска да ми върне парите. 

Тръгваме, аз заставам спокойно, а той казва: „Дължа ли ти пари?“ Спокойно казвам: „Адам, ти ми дължиш пари“. И той ми каза нещо, вече не си спомням, някак грубо: "Няма да ти трябват на другия свят." Не очаквах да ме удари. Усетих, че ме удари с нещо. Той винаги носеше със себе си бокс. Разряза ме на две места. Когато ме биеше с лявата си ръка, ми счупи орбиталната кост. След това ме удари с коляно и ми счупи носа. 

Той не знае как да го направи по друг начин. Той е такъв човек сам по себе си - няма шанс срещу сериозен противник. Бях в състояние на шок. Хората му стояха там. Единият снимаше, другият беше на вратата. Всичко беше обмислено. Аз съм такъв човек - показвам силата си в клетка, уважаван гражданин съм. Опитах се да го задържа. И той продължи да ме напада. Той не знае друго. 

Той все още е такъв човек, обича да разказва история за това как е имал схватка с Владимир Минеев. Обажда се на Камил Гаджиев, бие го, той пада. Тогава нахлува Али Багаутинов, нокаутира Али Багаутинов или Расул Мирзаев - той обича да се хвали с тази история. Той ги нокаутира всички, те го молят за прошка. След това се обаждат на Минеев и той също се извинява на него. Той обича да се хвали с тази история.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес