Зареждане

Хари Гуларте отрича да е насилил синът на Кейн Веласкес

Хари Гуларте отрича да е насилил синът на Кейн Веласкес
Публикувано на: Април 15, 2022 в 02:00 ч
Хари Гуларте, мъжът, обвинен в тормоз на невръстния син на бившата звезда на UFC Кейн Веласкес, ще продължи да се явява в съда виртуално.

Гуларте е избрал да не се явява лично толкова дълго, колкото съдията позволява, поради страх за собствената си безопасност, каза правният му екип пред медиите. Той е изправен пред обвинение за блудствени действия с непълнолетно лице.

Гуларте беше замесен в инцидент с Веласкес по-рано тази година. В резултат на това Веласкес беше арестуван и изправен пред обвинение в опит за убийство. Веласкес преследва Гуларте по магистралата и стреля няколко пъти в неговия автомобил.

Вижте още - Каин Веласкез с първо изявление след ареста

За съжаление Кейн не успя да улучи Гуларте, а неговият доведен баща.

Веласкес е заплашен от минимум 20 години затвор, ако бъде признат за виновен в опит за убийство. Гуларте се яви пред съда виртуално, а изслушването му продължи само две минути и беше отложено до 6 юни.

Гуларте е освободен под гаранция от февруари при условие, че остане вкъщи с устройство за наблюдение и не се приближава на 100 метра от дете под 14-годишна възраст.

Протестиращи се развихриха извън сградата на съда по време на изслушването, като много от тях държаха табели, намекващи за позициите им, че Гуларте трябва да бъде в затвора, докато процесът напредва.

Гуларте и неговият юридически екип продължават да отричат всички обвинения.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес