Зареждане

Хамзат Чимаев за Камару Усман: Той идва само заради парите

Хамзат Чимаев за Камару Усман: Той идва само заради парите
Публикувано на: Октомври 20, 2023 в 02:00 ч
Хамзат Чимаев е на път да се завърне в октагона след дълга пауза. За последно видяхме Чимаев в клетката, когато той постигна победа със събмишън в първия рунд над Кевин Холанд на UFC 279 през септември 2022 година. Сега "Borz" се завръща този уикенд, за да се бие с Камару Усман.

Двамата ще се бият в подглавната битка на UFC 294 в Абу Даби. Победителят получава шанс за златото в средна категория. Преди година Чимаев трябваше да се бие с Нейт Диас, но не успя да си влезе в категорията. Той се провали на кантара и UFC го принудиха да смени категорията.

Сега Чимаев среща голям тест в лицето на Усман, който е бивш шампион. Хамзат обаче вярва в своята победа и твърди, че Усман се бие само заради парите. Ето какво още сподели чеченеца пред медиите:

„Всички говорят за моя провал на кантара. Имаше някои планове нещата да се случат така, както станаха. Това не беше моят план, но не мога да ви разкрия всичко. Камару идва само за да направи пари. В това са вложени много пари. 

Мисля, че той получава много добри пари, когато някой се бие с мен. Това са пари на различно ниво. Ето защо той е тук. Разбира се, той идва, за да спечели. Всеки идва в битката, за да спечели, но той вече има извинения и получава парите.  

Мисля, че това е причината той да дойде. Всички говорят за наследство и титли, но тук става дума за милиони. Един ден ще се забрави за наследството и титлите, но парите ще останат. 

Мисля, че това е причината Усман да е тук.", каза Чимаев.

Кой ще спечели в битката ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес