Зареждане

Хамзат Чимаев: Приключвам Джон Джоунс в първия рунд!

Хамзат Чимаев: Приключвам Джон Джоунс в първия рунд!
Публикувано на: Юли 18, 2024 в 16:00 ч
Хамзат Чимаев може и да не се бие често, но въпреки това неговото самочувствие е огромно. 

Чимаев е първокласен боец, чиято ера в UFC започна през 2020 година.Той беше много активен, обещавайки да прегази всички противници от полусредната категория за една нощ. Но той използва тези самоуверени думи само за да спечели слава. След като стана известен по света и натрупа пари, битките му зациклиха.

Болести, хранително отравяне, его до тавана и спорове с ръководството на UFC. На практика никой не можеше да очаква това, което се случи с Чимаев в последните години. Вместо амбициозен и жаден за успех боец, тук имаме човек, който нанесе повече вреда, отколкото полза. Но не очаквайте от него никакъв инстинкт за самосъхранение.

Хамзат продължава да е с огромно самочувствие и вярва, че може да победи Джон Джоунс. Наскоро той даде интервю за руските медии и сподели, че иска да се бие през октомври в Абу Даби. Ето какво каза "Borz" за Джоунс и как ще протече битка помежду им:

„Моята ера идва скоро. Няма значение дали не сте готови за това, то така или иначе ще дойде скоро. В крайна сметка ще коленичите пред мен. Знам, че ако се бия, няма никой в целия свят, който да може да се мери с мен. Защитата ми е несломима и граплингът ми е от световна класа. 

Никой не знае какво ще правя с него. Труден съм за разчитане и това ме прави голяма заплаха за всеки, включително за Джон Джоунс. Ако сваля Джон, имам добри шансове да го довърша. Той не е толкова бърз и проницателен като мен. Ако се стигне дотам, бих могъл да го довърша още в първия рунд.", каза Чимаев за RT Sport. 

Преди време Джоунс и Чимаев се срещнаха. Тогава "Bones" написа в социалните мрежи, че Чимаев без съмнение ще стане шампион в UFC. Към днешна дата той дори не е близо до титлата.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес