Зареждане

Хамзат Чимаев: Не се интересувам от Уитакър, а от титлата! Щях да го доминирам

Хамзат Чимаев: Не се интересувам от Уитакър, а от титлата! Щях да го доминирам
Публикувано на: Юли 22, 2024 в 02:00 ч
Хамзат Чимаев не съжалява твърде много за отмяната на битката си с Робърт Уитакър. Явно битката с Уитакър би била много лесна работа за чеченеца.

Чимаев може би започва бавно да се подготвя за следващото си завръщане, което трябва да се състои в края на октомври, когато е планиран турнирът UFC 308 в Абу Даби. Чисто теоретично може да се случи ръководството на организацията да пренасрочи отменения му двубой с Робърт Уитакър, но чеченският боец вече не проявява интерес към този дуел.

"Borz" би искал да се бие за титлата, защото доминира над всички съперници. Двамата с Уитакър трябваше да се бият в края на юни в Саудитска Арабия, но Чимаев се оттегли заради контузия. Сега той не иска още един опит срещу австралиеца, който се би в Рияд и нокаутира Икрам Алискеров. Хамзат вярва, че ще прегази Уитакър и иска в следващата си битка да се бие за златото.

„Не смятам битката с Роб за мой приоритет в момента. Един ден ще се бия с него и ще ви покажа, че той не е близо до моето ниво. 

Няма да е сега. Мисля, че заслужавам да се бия за титлата, защото имам седем поредни победи в UFC и очевидно доминирам над всеки опонент. С Роб нямаше да е по-различно.“, каза Чимаев пред  RT Sport.

Може ли Чимаев да бие Уитакър ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес