Зареждане

Хамзат Чимаев: Мога да победя Блахович и Адесаня

Хамзат Чимаев: Мога да победя Блахович и Адесаня
Публикувано на: Април 22, 2021 в 00:00 ч
Хамзат Чимаев вече е здрав и планира да се завърне в клетката през август. 26-годишния чеченец се е отдал на здрави тренировки в Грозни, Чечня. Той тренира в боен клуб "Ахмат" и разкри, че тежи над 93 килограма.

Вижте още - Хамзат Чимаев: Аз съм Тайсън и Мохамед Али на ММА

"Borz" е минал през операция, след като дълго време не можеше да се възстанови от COVID-19. Атрактивния боец вярва, че може да победи шампионите Ян Блахович и Израел Адесаня. В най-голямата ММА организация той има само 3 победи, но въпреки това е уверен в себе си.

Чимаев твърди, че е Майк Тайсън и Мохамед Али в ММА. В интервю за ESPN Чимаев разкри, че е готов да се бие през август и няма претенции към точно определен съперник:

Няма как да мислиш за битки когато си болен. Мислех си, че всичко ще приключи за месец, но не стана така. Сега обаче съм здрав и гладен. Искам да се върна, да смажа някого и да направя пари. Върнах се в моята родина и се оперирах. Направиха някои неща, които не знам как да обясня на английски. 

Сега съм по-добре и нямам търпение. Аз съм с тегло над 93 килограма и се чувствам силен. Тренирам с моя отбор и ще намеря съперник когото да убия. Отидох на тренировка и излъгах Абделазиз, че няма да се натоварвам. Почувствах се зле и се прибрах у дома, а след това повръщах кръв. 

Не ме беше страх от смъртта, а от това какво ще се случи с моята майка и братята ми след като умра. Започнах с ММА заради моето семейство. Искам да им дам добър живот. Мога да се бия в полутежка категория. Правил съм спаринги с тези момчета, които са в топ 10 на тази дивизия. 

Няма да казвам имена, но те знаят какво се случва по време на спаринг с мен. Мога да победя Ян Блахович и Израел Адесаня. Блахович победи Адесаня с борба, а не е борец. Нямам много битки, но знам кой съм и трябва само да го покажа. 

Сега се завърнах. Дайте ми някого. Ще се бия с всеки. Когато съм здрав мога да се бия с всеки. Давайте ми Брок Леснар. Целя се в завръщане през август. 

Ще може ли Чимаев да бие Адесаня и Блахович ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес