Зареждане

Хамзат Чимаев кацна в Грозни по искане на Кадиров

Хамзат Чимаев кацна в Грозни по искане на Кадиров
Публикувано на: Март 12, 2021 в 00:00 ч
Звездата на UFC Хамзат Чимаев отново се върна в Грозни, Чечня. 26-годишния чеченец се върна в родината си по искане на Рамзан Кадиров. Наскоро "Borz" обяви, че се оттегля от ММА, защото не може да се възстанови след COVID-19.

Той отиде в САЩ, за да му уредят качествено лечение, но явно то не е дало резултат. Хамзат разкри, че плюе кръв и под афект обяви, че повече няма да се бие. Кадиров веднага му протегна ръка и сподели, че го е накарал да размисли.

Рамзан му предложи да се върне при тях, за да се подложи на рехабилитация. Чимаев го направи и преди ден кацна в Грозни, където Кадиров го посрещна на крака и двамата се прегърнаха. В социалните мрежи Кадиров сподели:

Днес един от най-ярките, талантливи и перспективни бойци на UFC Хамзат Чимаев  се върна в родината си. Той планира да се подложи на рехабилитация в Чеченската република и да се възстанови напълно от коронавирусната инфекция. Хамзат ще проведе и първия си тренировъчен лагер в републиката. 

След като стана много популярен и известен за кратко време, талантливият чеченски боец спечели голямо уважение сред жителите на Чеченската република и цяла армия от фенове на ММА по целия свят. Но поради възникващите здравословни проблеми, Хамзат искаше да сложи край на кариерата си. 

Целият чеченски народ се тревожеше за него, включително и аз. Не исках Хамзат да се откаже така и да спре изявите си в октагона. Подкрепих го и го призовах да събере сили и да не се отказва. Убедих го, че по волята на Всевишния болестта напълно ще отстъпи и възстановяването ще премине много добре. Хамзат ми повярва. Сега той е в Чеченската република, както обеща.

Сигурен съм, че след като премине необходимия преглед и рехабилитация, той определено ще възстанови предишното си състояние и отново ще излезе да спечели в клетката. Вярваме, че в близко бъдеще Хамзат отново ще се бие пред целия свят! АХМАТ-СИЛА!!!

Ще се върне ли Чимаев в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес