Зареждане

Хамзат Чимаев: Кълна се в Корана, че Ковингтън излъга за битката ни!

Хамзат Чимаев: Кълна се в Корана, че Ковингтън излъга за битката ни!
Публикувано на: Март 21, 2023 в 00:00 ч
Хамзат Чимаев твърди, че Колби Ковингтън говори лъжи за битката помежду им, която така и не се случи.

Вижте още - Ковингтън за Хамзат Чимаев: Изрод с кучешко лице

От UFC искаха Чимаев и Ковингтън да се бият, но това така и не се случи. Колби вярва, че Чимаев не е достоен за него и сподели, че не иска да чува повече за него. Дейна Уайт вече разкри, че планира да даде шанс за титлата на американеца.

Ковингтън иска битката му с Леон Едуардс да се случи през лятото. Чимаев от своя страна продължава да не е активен. От UFC го накараха да се качи в средна категория и така го извадиха от играта за титлата в полусредна категория.

В своя акаунт в YouTube Чимаев реши да коментира думите на Колби и каза, че Ковингтън лъже.

„Колби лъже. Той не иска да се бие. Кълна се във всичко, което имам. Кълна се в Бог. Всички мюсюлмани знаят. Кълна се в Корана. Обадиха ми се 4 пъти за тази битка. Аз приемах всеки път. 

Имах разговори с Шон Шелби, което също е доказателство, че можехме да се бием с този човек. Но нищо не излезе. Можете да лъжете на пресконференции, превръщайки ги в шоу. Аз няма да лъжа. 

Аз съм истински. Спомням си, че го видях веднъж. Той се обърна и избяга. Не го видях повече. Никога не съм избирал опонентите си.

Аз ще се бия с всеки. Не бягам от битките. Тези страхливци лъжат много. Много хора казват, че искат да се бият с Хамзат. Но аз стоя тук и нямам битка.", каза Чимаев в канала си в YouTube .

Кой ще бъде следващ за Чимаев ? Вие какво мислите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес