Зареждане

Хамзат Чимаев издирва хората, които го забъркаха в крипто измамата

Хамзат Чимаев издирва хората, които го забъркаха в крипто измамата
Публикувано на: Юли 20, 2024 в 18:00 ч
Хамзат Чимаев проговори за скандала, който забърка с крипто валута.

В началото на месеца чеченска звезда се включи в социалните мрежи, за да попита в коя криптовалута трябва да инвестира. На следващия ден той обяви пускането на собствена тематична мемори монета, наречена подобаващо "SMASH".

За съжаление SMASH бързо се срина до нула. Валутата се е понижила с 96% в рамките на 24 часа след рекламата на Чимаев. Оттогава Чимаев изтри видеото си в X заедно с всичко друго, което го свързва с крипто измамата.

Феновете бяха бесни, защото загубиха пари. Наскоро Хамзат участва в подкаста на Асланбек Бадаев, който е един от шефовете на чеченската лига ACA. Ето какво му каза Хамзат, след като Бадаев го пита за скандала с криптото:

"Е, може да се каже, че моят мениджър постъпи глупаво. Аз също направих грешка с тази крипто валута. Не разбирам нищо от такива валути. Доверих се на мениджъра ми. Консултирах се с моите хора дали може да се вярва на това и те казаха, че мога да се доверя на въпросните хора за криптото. Направих това видео, както са правили и други бойци. 

Не разбирам от крипто и как това работи. Не го разбирам и нямам време да се занимавам с това. Направих реклама с видео така, както ми казаха. Щяха да ми пратят пари, но изчезнаха. Сега ги издирваме. Един успяхме да намерим. Принудихме го да направи видео, за да признае, че вината е тяхна. Ще намерим и другите, след което ще го накараме да се извинят.", каза Чимаев.

Както винаги феновете бяха раздвоени след това признание от Чимаев. Едни вярват, че той не знаел какво прави, а други твърдят, че бил наясно, но просто искал да измами феновете си. Вие какво мислите ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес